⇾ TANCAMENT TIC APLICADES A L'EDUCACIÓ

TANCAMENT

Tenir habilitats tecnològiques en general, ens serveix cada vegada més i és que el futur és tecnologia. D'aquesta manera pensant amb totes les plataformes i apps que hem pogut experimentar tenim molts recursos que ens serviràn de ben segur pel nostre futur com a docents.

Com a portafoli d'aprenentatge, penso que el Blogger no és la millor eina amb la que podriem treballar. Proposaria en el seu lloc Google Sites per exemple.

M'ha agradat aquesta assignatura, concretament, valoro molt positivament les activitats menys teòriques i en les que hem pogut aprofundir una mica més. Com la programacióa partir del pensament computacional de Scratch o la gamificació a l'aula posant per exemple les escape i breakout rooms. M'agrada el fet de sentir que hi ha hagut molt aprenentatge des de l'inici d'aquesta assignatura fins ara al final c¡on veig amb perspectiva tota la feina fet i tots els conceptes treballats.

Per acabar, vull dir que penso que hi ha una manca de temps molt gran que afecta els aprenentatges de manera directa. S'hauría d'intentar ajustar la demanda de continguts a treballar i el temps del que disposem ja que per exemple, en l'activitat de la Webquest, crec que s'ha vist negativament influenciada per la mala gestió del temps.

Ho deixo aquí, moltes gràcies igualment per ensenyar-me tants recursos estic agraïda de l'acció que fas cada dia com a docent per poder presentar les teconlogíes més inovadores i actuals possibles.

Gràcies!

Laia Villarta Rodó

Comentaris