⇾ GENIAL.LY DEL DUA

DESCRIPCIÓ

Hem compartit diferents genial.ly de les companyes i hem comentat quins elements es podien fer més visuals o amès.

Hem continuat amb la presentació de l'ús de tecnologies a les aules. La Marta ha explicat dues plataformes Mobile History Map i Toolbox que s'engloben dins el projecte de mSchools. 

MSchools té els següents objectius:

http://mschools.mobileworldcapital.com/wp-content/uploads/2015/02/Cercles-que-es-CA.jpg


ENLLAÇ

Tasca

Tutorial Genial.ly

PDF escola inclusiva, sistema inclusiu

Guia del DUA

Web de Mobile world capital geolocalitza punts d'interès històric, turístic o artístic arreu de Catalunya.

Toolbox plataforma d'apps educatives valorades per docents.


EVIDÈNCIA

Genial.ly del DUA

Hem acabat concloent que aquests són els avantatges de fer servir dispositius mòbils a les aules:


REFLEXIÓ

Hi ha molt controvèrsia amb els dispositius a l'aula, avui hem reflexionat perquè és necessari que s'eduqui amb tecnología. Si contemplem que l'escola serveix per preparar als infants pel seu futur, i estem dins d'un món on la tecnología cada vegada engloba més temes de la vida, com és que ens plantegem no incloure les tecnologíes a l'aula?

Veiem la tecnologia com a possibilitadora d'arribar de més maneres a tots els alumnes i a les seves capacitats. Com una eina més per personalitzar l'aprenentatge.

Pel que fa a les eines fetes servir al llarg d'aquesta sessió, considero que hi ha altres programas que permeten fer el fa Genial.ly però que aquest darrer combina les possibilitats interactives, auditives, visuals,... amb la senzillesa. És molt fàcil de fer servir i és intuïtiu. Sé que a Toolbox hi podré trobar totes aquelles apps i oferta d'opcions per treballar a l'aula de maneres diferents i per tant, em guardo aquest link al meu PLE!


Comentaris